9 Temmuz 2012 Pazartesi

insanın kendine yalan söylemesi.


berbattır.kötüdür,aslında insanın en zavallı halidir .daha da düşemez insan.yani herkes böyle düşünür aslında .evet acınası berbat pislik bir durum  AMA insan kendine neden yalan söyler? 
işte burda afallıyoruz .kimse kendine dahi yalan söylemek istemez.bunun için insan dibe vurmalı.gerçekten vurmalıdır herşeyden önce.
ben size anlatıyım insan kendine NEDEN? yalan söyler :Çünkü  son defa kendine umut vermek için .son kez iyi hissettiğini bilmek ister.kendini düşünür bu bencil insan ama tek istediği kendini kandırdığını bilmiş olsada bir süre daha mutlu olmak.bakın ne kadar saf bir duygu ortaya çıkıyor aslında.en başta yazdığım gibi çoğunuz zavallıca diyebilir.ama bu başka bir duygu.bu  o garip yaşama arzusunun simetriği gibidir.tersidir işte öyledir içimizden gelir durduramayız.mutluluk için kendimize bilen yalan söyleriz. 
ASLINDA   insanın kendine söylediği yalan …..işte o an…o an insanın canı gerçekten acır.bir tutam mutluluk için kendine bile yalan söylemesi  zavallılığının kanıtıdır .evet en büyük kanıtıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder